Veljekset Rönkä Oy

TEURASTAMON JA ALKUTUOTANNON MODERNISOINTI VIIKOSTA 15 ALKAEN

28.02.2019

Syksyllä aloitettu remontti ja teurastamon modernisointi kohdistuu alkutuotantoon huhtikuussa viikosta 15 eteenpäin. Tämä aiheuttaa Kemissä teurastuskatkoksen aikavälillä 5.4.- 31.5. Em. aikana Rönkän hankkimien teuraseläinten teurastukset tapahtuvat yhteistyö-kumppaneidemme teurastamoissa, naudat Jyväskylässä ja karitsat Kuivaniemellä. Tauko ei aiheuta merkittäviä muutoksia Rönkän hankinnassa eikä teuraskuljetuksissa eli yhteydenotot tuottajien ja hankinnan kesken toimivat entiseen tapaan.
Odotamme innolla alkutuotannon modernisoinnin valmistusta ja toiminnan käynnistämistä uudessa nykyaikaisessa teurastamossamme!

Tuottajapalautukset
Tuottajapalautuksia ei ole mahdollista saada em. aikajaksona käytännön haasteiden vuoksi. Pyydämme tiloja huomioimaan tulevan katkoksen ja siksi kaikki tuottajapalautukset tulisi hoitaa maaliskuun loppuun mennessä. Rönkän lihatuotteita tuottajat voivat tilata myös katkoksen aikana. Tuottajapalautusten ja lihatilausten yhteyshenkilönä on Hanne Oikarinen p. 040 5611488 klo. 8-14.

Kuvassa näkyy teurastamoon ja kylmätilohin tuleva korotus,
sekä vasemmalle valmistuvat uudet toimistotilat.