Veljekset Rönkä Oy

RÖNKÄ JA TUORETIE SOPIVAT KULJETUSYHTEISTYÖSTÄ

16.02.2017

Rönkä  on tehnyt yhteistyösopimuksen eläinkuljetuksista Tuoretie Oy:n kanssa. Rönkän tutut kuljetusyrittäjät jatkavat eläinkuljetuksia Pohjois-Suomessa, Tuoretien sopimusautoilijoina.

Uuden yhteistyön tavoitteena on kustannusten karsiminen nauta- ja karitsaketjussa. Lapissa välimatkat ovat pitkiä ja nyt kuljetukset voidaan suunnitella entistä järkevämmin. Samalla haluamme taata parhaan palvelun Pohjois-Suomen maito- ja lihatiloille.
Röngän tuotteilla on vahva asema lappilaisten ja pohjoissuomalaisten ruokapöydissä. Yhteistyöllä varmistamme, että puhdasta pohjoisen nautaa ja karitsaa jalostetaan Kemissä jatkossakin.

Tuoretie Oy on suomalainen logistiikan asiantuntija, joka ohjaa, kehittää ja tuottaa laadukkaita ja kustannustehokkaita logistiikkapalveluita. Palveluihin kuuluvat elintarvikekuljetukset, alkutuotannon rehu- ja eläinkuljetukset, sekä logistiikan sähköiset palvelut.

Kuljetusyhteistyö koskee sekä teuraseläinten- että välityseläinten kuljetuksia. Teuraseläinten myynnin ja välityseläintoiminnan yhteyshenkilöinä ovat jatkossakin Kemin toimiston hankinnan henkilöt sekä Rönkän hankinta-asiamiehet.